Train-de-Trainer

Heb jij de basistraining 'Heppie!? kinderen & emoties' gevolgd en wil je graag workshops, presentaties en/of themabijeenkomsten voor ouders/opvoeders gaan verzorgen? Dan ben je van harte welkom bij dit train-de-trainer programma. Na afloop mag jij je Heppie!? trainer noemen en word je als  aanbieder op deze website vermeld.

UITGANGSPUNTEN TRAIN-DE-TRAINER

Zoals kinderen nog moeten leren omgaan met emoties, zo moeten veel opvoeders leren omgaan met de emoties van kinderen. En veel ouders willen dit ook leren! Hoe fijn is het om opvoeders handvatten aan te reiken waarmee ze met meer begrip en compassie kunnen reageren én het kind kunnen helpen bij het leren hanteren van emoties. 

WAT BIEDT DEZE train-de-trainer jou?
 • Een waardevolle en inspirerende tool om ouders en professionals concrete handvatten te geven in het omgaan met emoties van kinderen.
 • Een tool om jezelf te profileren bij diverse instanties zoals scholen, kinderdagverblijven, gastouderbureaus, centra voor jeugd & gezin, enz.
 • Een tool om een vertrouwensrelatie op te bouwen met ouders en professionals, waarna ze vanuit dit vertrouwen eerder een beroep op je zullen doen voor individuele coaching of andere diensten.
 • Voor wie is deze train-de-trainer geschikt?

  Voor professionals die de basistraining ‘Heppie!? kinderen & emoties’ hebben gevolgd en die graag zelf workshops willen gaan geven aan opvoeders, zowel ouders als professionals.

  Kindertherapeuten die een volledig afgeronde HBO opleiding tot kindertherapeut hebben afgerond, kunnen in aanmerking komen voor vrijstelling van de basistraining. Neem hiervoor even contact op.

  Programma train-de-trainer

  De training bestaat uit één dag van 7 uur (inclusief een uur pauze). In deze training wordt alle kennis en ervaring met deze succesvolle formule overgedragen middels een concreet programma waar je direct mee aan de slag kunt. We gaan interactief aan de slag met de workshop ‘Heppie!? kinderen & emoties’. Door deze workshop zelf te ervaren en met elkaar inspiratie uit te wisselen, ben je na afloop in staat om deze workshop zelf als professional te gaan geven. Deze workshop is een perfecte aanvulling op jouw diensten in het begeleiden/coachen van kinderen, jongeren en hun opvoeders of een goede start om contacten met jouw doelgroep op te bouwen. Tevens is de workshop op diverse manieren in te zetten zoals ouderavonden, themabijeenkomsten, huiskamerworkshops, infomarkten, enz. zodat je altijd een vorm kunt kiezen die bij jou of je organisatie past.

  De train-de-trainer is inclusief
  • Een compleet programma voor een 3-delige workshop ‘Heppie!? kinderen & emoties’ voor opvoeders.
  • Een compleet programma voor een introductieworkshop. Deze is in te zetten op ouderavonden, themabijeenkomsten, als huiskamerworkshop, als wervingsactiviteit voor de 3-delige workshop, enz.
  • Het lekker-in-je-vel spel t.w.v. 11,95 euro.
  • Een hand-out voor je introworkshops.
  • Diverse pr-materialen; logo, flyer en poster van Heppie!? waarin je je eigen gegevens kunt zetten, zodat je direct kunt starten met de werving (t.w.v. 150 euro).
  • Alle benodigde werkmaterialen voor de workshop. Je kunt dus echt direct van start.
  • Vermelding op deze website als aanbieder van deze workshops (wanneer je voldoet aan de voorwaarden).
  • Certificaat.
  • 1e Jaar gratis lidmaatschap.
  INCLUSIEF ONLINE PROGRAMMA!

  Deelnemers die zich na 1 januari 2018 ingeschreven hebben, krijgen hierbij exclusief het online programma 'Emoties? Poeh!' erbij cadeau t.w.v. 177 euro. Middels dit programma kun je alle informatie over kinderen en emoties terugkijken en luisteren, zodat jij je de informatie ook echt eigen kunt maken! Daarnaast biedt dit programma nog veel meer extra informatie, zodat je goed beslagen ten ijs komt.

  Aantal deelnemers

  max. 14 deelnemers

  Investering

  € 299,- excl. btw (361,79 euro incl. btw), incl. alle benodigde materialen en incl. koffie/thee/water met lekkers en een goed verzorgde lunch. Daarnaast betaal je na het eerste jaar een bijdrage van € 95,- (ex btw) per jaar voor nieuwe updates, 24/7 ondersteuning, vermelding op de website en korting op de inspiratiedagen.

  PAKKETKORTING

  Wanneer jij je aanmeldt voor de 2-daagse training én de train-de-trainer tegelijkertijd, dan is jouw investering 550 euro i.p.v. van 598 euro (665,50 euro i.p.v. 723,58 euro incl btw).

  Data 2018
  • Vrijdag 23 februari, Danny Bras Kindercoaching, Oudewater (Utrecht) VOL
  • Vrijdag 8 juni, ROMEcoaching, Sevenum (Limburg)
  • Zaterdag 24 november, ROMEcoaching, Sevenum (Limburg)


  Professionals_02.jpg

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.